Jäseneksi

 

Helsingin Luistinkiitäjiin on jokainen tervetullut. Liittymällä jäseneksi ja maksamalla jäsenmaksun lunastat oikeuden käyttää seuran jäävuoroja talvikaudella Oulunkylän tekojääradalla sekä oikeuden edustaa seuraa pikaluistelu-, maratonluistelu- ja rullaluistelukilpailuissa.

Näin liityt seuraamme

Seuraan liittyminen tapahtuu Suomisport-palvelun kautta. Jos olet jo entuudestaan Suomisportin käyttäjä esimerkiksi toisen lajin kautta, hyppää suoraan kohtaan 2.

1) Luo itsellesi tunnus Suomisport-palveluun

Luo tunnukset Suomisport-palveluun. Katso tarvittaessa ohjeet palvelun ohjevideolta.

2) Valitse sopiva jäsenluokka

Kun olet luonut tunnukset, valitse itsellesi sopiva jäsenluokka alla olevista vaihtoehdoista klikkaamalla sopivaa linkkiä.

Aikuisjäsen (19-vuotias tai vanhempi) (45 €)

Lapset ja nuoret (alle 19 v, 25 €)

Tietokone avaa uuden ikkunan Suomisporttiin. Toimi siellä saamiesi ohjeiden mukaan. Palaa sen jälkeen takaisin tälle sivulle

3) Maksa jäsenmaksu

Jäsenmaksu määräytyy jäsenluokan mukaisesti: aikuiset 45 euroa, lapset ja nuoret 25 euroa.

Liittymispyynnön lähettämisen jälkeen seuran pääkäyttäjät käsittelevät liittymispyynnöt muutaman päivän sisään.

Jäsenmaksu tulee käsittelyn jälkeen näkyviin Sporttitilillesi kohtaan Maksut -> Avoimet maksut.

Mikäli käytössäsi on Suomisport-mobiilisovellus, maksusta tulee sovellukseen ilmoitus jäsenliittymispyynnön jälkeen. Maksu löytyy Suomisport-profiilisi Maksut-osioista.

Suomisport ohjaa sinut maksamaan esim. MobilePayllä tai verkkopankissa. Maksa jäsenmaksu.

Jos sinulla on lapsia, jotka on yhdistetty Sporttitiliisi, maksa jokaisen myös lapsen jäsenmaksu. Nämäkin maksut näkyvät samassa näkymässä.

 

Suomisport on Olympiakomitean tuottama urheiluyhteisön käyttämä digitaalinen urheilupalvelu. Suosittelemme lataamaan Suomisportin ilmaisen mobiilisovelluksen  Google Play tai App Store palvelusta. Tällöin saat ilmoitukset palvelun sisällä lähetettävistä viesteistä ja sinulle kohdistettavista maksuista.

Ongelmatilanteissa Suomisport tili- ja kirjautumisasioiden osalta ota yhteyttä Suomisportin asiakastukeen. Helsingin Luistinkiitäjien käytäntöjen osalta voit olla yhteydessä Kimmo Loposeen (kimmo.loponen(ät)kolumbus.fi) tai Suvi Sorvakkoon (suvi_aliisa(ät)hotmail.com)

Seloste henkilötietojen käsittelytoimista.