Valmennus

Helsingin Luistinkiitäjillä on ohjattua valmennus- ja koulutustoimintaa eri ikäisille ja tasoisille luistelijoille. Pikaluistelu on erinomainen sivulaji esimerkiksi luistelunopeuden kehittämisestä kiinnostuneille jääkiekkoilijoile.

Pikaluistelua voi seuran jäsenenä harrastaa kuulumatta seuran valmennusryhmiin. Mutta pikaluistelun aloittaminen on helpointa HLK luistelukoululla tai aikuistelukursseilla . Luistelukoulu tarjoaa luisteluharjoituksia eri-ikäisille lapsille, nuorille ja aikuisille. Luistelukoulun konseptin perustana on, että tarjoamme mahdollisuuden usean luistelulajin harjoitteluun tai kokeiluun.

Luistelukoulun lisäksi HLK järjestää säännöllista, läpi vuoden jatkuvaa  pikaluisteluvalmennusta 8-11 -vuotiaille pikkuratalaisille ja 12-16 -vuotiaille isoratalaisille lapsille.

Pika- ja rullaluisteluharjoitukset sopivat erinomaisesti myös jääkiekkoilijoille ja taitoluistelijoille tukemaan luistelutaitoa. 

 

Kesäkauden treenit alkavat 11.4.2023, ja ohjelma vaihtuu 4 viikon välein. Harjoittelun pääpaino on rullaluistelussa heti kelien salliessa.