Valmennus

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Helsingin Luistinkiitäjillä on ohjattua valmennus- ja koulutustoimintaa eri ikäisille ja tasoisille luistelijoille. Pikaluistelu on erinomainen sivulaji esimerkiksi luistelunopeuden kehittämisestä kiinnostuneille jääkiekkoilijoile. Luistinkiitäjillä on yksi päätoiminen valmennuspäällikkö ja useita muita valmentajaa.

Pikaluistelua voi seuran jäsenenä harrastaa kuulumatta seuran valmennusryhmiin, mutta varsinkin pikaluistelun aloittaminen on helpointa seuran ja seurojen yhteinen Helsingin Luisteluakatemian kursseilla. Luisteluakatemia on Helsingin Luistinkiitäjien ja Helsingin Työväen Luistelijoiden yhteinen luistelukoulu. Luisteluakatemia tarjoaa luisteluharjoituksia eri-ikäisille lapsille, nuorille ja aikuisille. Luisteluakatemian konseptin perustana on, että tarjoamme mahdollisuuden usean luistelulajin harjoitteluun tai kokeiluun. Esim: Pika- ja rullaluisteluharjoitukset sopivat erinomaisesti myös jääkiekkoilijoille ja taitoluistelijoille tukemaan luistelutaitoa. 

Katso Luisteluakatemian tarkemmat tiedot oheisesta Facebook-linkistä.

Talvikauden harjoitusohjelma (20.11.2019 - 4.3.2020) TÄSTÄ

 

Syyskauden harjoitusohjelman löydät tästä.
Syyskausi 1 alkaa 5.8.2019 ja päättyy 11.10.2019.

Kevätkauden harjoitusohjelman löydät tästä.
Kevätkausi 2019 alkaa 1.4.2019 ja päättyy 28.6.2019.

Talvikauden harjoitusohjelman löydät tästä.
Talvikausi 2018-2019 päättyy 10.3.2019.

Helsingin Luistinkiitäjien uuden jäsenrekisteri- ja maksujärjestelmä Hoika on nyt täysin käytössä, ja pyydämme kaikki aktiivisia luistelijoita ilmoittautua nimettyyn ryhmään kesäkaudelle. Ilmoittautuminen on välttämätöntä ennen joka harjoituskautta (kesä- tai talvikausi). Käytä linkkiä http://bit.ly/luistinkiitajat 

Helsingin Luistinkiitäjien nuorten toiminta on saanut Sinettiseura-tunnuksen