Luistelukoulu

Luistelukoulu 5-10 -vuotiaille

 

Luistelukoulussa harjoitellaan luistelun alkeita

  • Luistelukoulussa tehdään harjoitteita, jotka tukevat esim. jääkiekon, taitoluistelun, roller derbyn ja pikaluistelun harrastamista.
  • Harjoitukset ovat leikillisiä, hauskoja ja lasta rohkaisevia harjoitteita.
  • Opetusta antavat kokeneet luisteluopettajat.

Harjoitusohjelma syyskausi 2019 (5.8. - 11.10.) 

MaanantaiRullaluisteluklo 18.00-18.45Pirkkolassa
TiistaiKuivaharjoitusklo 18.00-19.00Pirkkolassa
KeskiviikkoRullaluisteluklo 18.00-18.45Pirkkolassa
TorstaiKuivaharjoitusklo 17.00-18.00Oulunkylässä

Heinäkuussa ei pidetä harjoituksia.

Rullaluisteluharjoitukset

Luistelukoulun rullaluisteluharjoituksessa opit luistelun perustaitoja, jotka soveltuvat jääkiekon, jääpallon, taitoluistelun, pikaluistelun ja roller derbyn harrastamiseen. Harjoitukset ovat leikillisiä, hauskoja ja lasta rohkaisevia harjoitteita. Ryhmän tavoitteena on hauska harrastaminen, mutta lapsi voi siellä halutessaan saada ensimmäiset kokemukset myös kilpailullisesta harrastamisesta.

Rullaluisteluharjoituksiin tarvitset omat rullaluistimet ja kypärän (pakollinen), ja suosittelemme lisäksi polvi- kyynärpää- ja rannesuojia. Emme pidä rullaluisteluharjoituksia, jos rata on märkä (liukas!), tällöin pidämme kuivatreenit. Juomapullo on hyvä myös ottaa mukaan treeneihin!

Kuivaharjoitukset

Luistelukoulun kuivaharjoitukset koostuvat monipuolisista ja leikillisistä juoksu-, hyppy- ja luisteluimitaatiotreeneistä, jotka tukevat koordinaation, tasapainon ja kehon hallinnan kehittymistä. Lisäksi treenit motivoivat liikkumaan ja antavat ilon liikunnasta.

Kuivaharjoituksiin tarvitset hyvät, tukevat juoksukengät (sivuilta-sivulle hypyt), vaatteet sään mukaisesti ja juomapullon. 

Koko kesäkauden valmennusmaksu luistelukoululaisille on 150e. Maksu kattaa 4 harjoitukset viikossa kevät- ja syyskaudella. Heinäkuussa ei pidetä harjoituksia.

 

Harjoitusohjelma talvi 2018-19

MaanantaiJääharjoitusklo 16.30-17.15Oulunkylässä
TiistaiJääharjoitusklo 19.00-19.45Oulunkylässä
KeskiviikkoJääharjoitusklo 16.30-17.15Oulunkylässä

Talvikausi päättyy 10.3.2019.

 

Luistimia: Vuokraamme pikaluistimia (koko 31-45), oma kypärä pakollinen. Hinta: 30e (tavalliset) tai 80e (klaps) /talvikausi. Valmennusmaksu on 150e/talvikausi. 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: carolien.hunneman@luisteluliitto.fi 

Lisätietoa myös luistelukoulun nettisivuilta: facebook.com/luisteluakatemia