Luistelukoulu

Luistelukoulu 5-10 -vuotiaille (20.11.19 - 4.3.2020)

 

Luistelukoulussa harjoitellaan luistelun alkeita

  • Luistelukoulussa tehdään harjoitteita, jotka tukevat esim. jääkiekon, taitoluistelun, roller derbyn ja pikaluistelun harrastamista.
  • Harjoitukset ovat leikillisiä, hauskoja ja lasta rohkaisevia harjoitteita.
  • Opetusta antavat kokeneet luisteluopettajat

Talvi 2019-20

KeskiviikkoJääharjoitusklo 16.30-17.30Oulunkylässä

Valmentaja: Kaj Humisto


Ilmoittautumiset ja lisätiedot: carolien.hunneman@luisteluliitto.fi 

 

Talvikauden valmennusmaksu luistelukoululaisille on 100e ja sisältää treenit 1x/viikko Oulunkylän tekojäällä sekä vuokraluistimet. Talvikausi kestää n. 15 viikkoa. Maksu suoritetaan ensimmäisellä kerralla kortilla. Voit tulla kokeilemaan luistelukoulun treenejä yhden kerran ilmaiseksi.

 

 

Luisteluharjoitukset

Luistelukoulun harjoituksessa opit luistelun perustaitoja, jotka soveltuvat jääkiekon, jääpallon, taitoluistelun, pikaluistelun ja roller derbyn ja rullaluistelun harrastamiseen. Harjoitukset ovat leikillisiä, hauskoja ja lasta rohkaisevia harjoitteita. Ryhmän tavoitteena on hauska harrastaminen, mutta lapsi voi siellä halutessaan saada ensimmäiset kokemukset myös kilpailullisesta harrastamisesta.

Jääluisteluharjoituksiin tarvitset omat tai meidän seuran luistimet ja kypärän (pakollinen).

Rullaluisteluharjoituksiin tarvitset omat rullaluistimet ja kypärän (pakollinen), ja suosittelemme lisäksi polvi- kyynärpää- ja rannesuojia. Emme pidä rullaluisteluharjoituksia, jos rata on märkä (liukas!), tällöin pidämme kuivatreenit. Juomapullo on hyvä myös ottaa mukaan treeneihin!

Kuivaharjoitukset

Luistelukoulun kuivaharjoitukset koostuvat monipuolisista ja leikillisistä juoksu-, hyppy- ja luisteluimitaatiotreeneistä, jotka tukevat koordinaation, tasapainon ja kehon hallinnan kehittymistä. Lisäksi treenit motivoivat liikkumaan ja antavat ilon liikunnasta.

Kuivaharjoituksiin tarvitset hyvät, tukevat juoksukengät (sivuilta-sivulle hypyt), vaatteet sään mukaisesti ja juomapullon.