Varusteet

Pikaluistimia voi vuokrata ja ostaa käytettyinä tai uusina. Pikaluistelun aloittaminen ei edellytä omien luistinten hankintaa.

Seuralla on vuokraluistimia, joita voi lainata/vuokrata seuralta. Lainattavia/vuokrattavia luistimia on useita kokoja. Vuokraluistimia voi tiedustella kurssille tai valmennusryhmään ilmoittauduttaessa, tai tiistaisin ja torstaisin Oulunkylän harjoitusvuoroilla.

Junioriluistelijoiden kannattaa vuokrata luistimet koko kaudeksi (ellei ole hankkimassa omia luistimia). Kausivuokra klaps-luistimille on 80 euroa ja varrellisille pikaluistimille 30 euroa. Hyväkuntoisia klaps-luistimia on kokoja 34-42. Ota yhteyttä oman ryhmäsi valmentajaan.

Käytettyjä pikaluistimia on jonkin verran saatavilla. Niistä ilmoitetaan yleensä Oulunkylän ilmoitustaululla tai niitä voi tiedustella myös uusien luistimien maahantuojilta/jälleenmyyjiltä.

Seuran kilpailuasua (hinta 140 euroa) voi tiedustella tiistaisin ja torstaisin Oulunkylässä. Varastossa on koot S, ja M

Uusia pikaluistimia (retkiluistimia lukuunottamatta) ei juurikaan myydä tavallisissa urheiluliikkeissä, vaan niille on Suomessa 3-4 pikaluistimiin erikoistunutta maahantuojaa.  Seura on sopinut 10-30% seura-alennuksen helsinkiläisen Esasportin kanssa. Seurahinta selviää ottamalla yhteyttä Esasportiin.

Esasport / Esa Puolakka, puh. 040-7349965,   email esa.puolakka@pp.inet.fi.

Seura-alennus urheilutarvikkeista. Luistinkiitäjien jäsenet saavat Itäkeskuksen Intersport Puhoksesta 15% seura-alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Alennuksen saa näyttämällä seuran jäsenkorttia. Jos et ole saanut jäsenkorttia, tarkista että jäsenmaksusi on maksettu ajallaan.
Seuran treenitakkia esittelevät 2018-2019 junioriryhmä