Varusteet

Pikaluistimia voi vuokrata ja ostaa käytettyinä tai uusina. Pikaluistelun aloittaminen ei edellytä omien luistinten hankintaa.

Seuralla on vuokraluistimia, joita voi lainata/vuokrata seuralta. Lainattavia/vuokrattavia luistimia on useita kokoja. Vuokraluistimia voi tiedustella kurssille tai valmennusryhmään ilmoittauduttaessa, tai tiistaisin ja torstaisin Oulunkylän harjoitusvuoroilla.

Junioriluistelijoiden kannattaa vuokrata luistimet koko kaudeksi (ellei ole hankkimassa omia luistimia). Kausivuokra luistimille on 80 euroa. Luistinten vuokrauksesta vastaa Pekka Holopainen (pekka.holopainen(at)yle.fi).

Käytettyjä pikaluistimia on jonkin verran saatavilla. Niistä ilmoitetaan yleensä Oulunkylän ilmoitustaululla tai niitä voi tiedustella myös uusien luistimien maahantuojilta/jälleenmyyjiltä.

Uusia pikaluistimia (retkiluistimia lukuunottamatta) ei juurikaan myydä tavallisissa urheiluliikkeissä, vaan niille on Suomessa 3-4 pikaluistimiin erikoistunutta maahantuojaa.  Seura on sopinut 10-30% seura-alennuksen helsinkiläisen Esasportin kanssa. Seurahinta selviää ottamalla yhteyttä Esasportiin.

Esasport / Esa Puolakka, puh. 040-7349965,   email esa.puolakka@pp.inet.fi.

Seuran treenitakkia esittelevät 2018-2019 junioriryhmä