HLK:n jäsenrekisteri muuttaa Suomisportiin

3.9.2023

Helsingin Luistinkiitäjien jäsenrekisteri siirretään Suomisport-palveluun. Suomisport on Olympiakomitean tuottama urheiluyhteisön käyttämä digitaalinen urheilupalvelu. Jäsenrekisterin siirrossa ei tehdä automaattista tiedonsiirtoa Hoika-palvelusta Suomisport-palveluun, vaan tarvitsemme jokaisen jäsenen apua.

Suomisport-palvelussa kukin hallinnoi omia ja huollettaviensa tietoja itse. Näin ollen pyydämme kaikkia seuran jäseniä toimimaan seuraavien ohjeiden mukaan. Myös uusina jäseniksi liittyviä pyydetään toiminaan näiden ohjeiden mukaan.

Jos olet käyttänyt Suomisport-palvelua jo aiemmin esimerkiksi jonkin muun lajin parissa tai ostanut luistelulisenssin tulevalle kaudelle Suomen Luisteluliitolta, hyppää suoraan kohtaan 2.

1) Luo itsellesi tunnus Suomisport-palveluun

Luo tunnukset Suomisport-palveluun. Katso tarvittaessa ohjeet palvelun ohjevideolta.

2) Valitse sopiva jäsenluokka

Kun olet luonut tunnukset, valitse itsellesi sopiva jäsenluokka alla olevista vaihtoehdoista klikkaamalla sopivaa linkkiä.

Aikuisjäsen (19-vuotias tai vanhempi) (45 €)

Lapset ja nuoret (alle 19 v, 25 €)

Tietokone avaa uuden ikkunan Suomisporttiin. Toimi siellä saamiesi ohjeiden mukaan.

3) Jäsenmaksun maksaminen

Jäsenmaksu määräytyy jäsenluokan mukaisesti: aikuiset 45 euroa, lapset ja nuoret 25 euroa.

Kohdasta kaksi muodostuu seuran pääkäyttäjille jäsenliittymispyyntö, jonka seuran pääkäyttäjät käsittelevät muutaman päivän sisään.

Jäsenmaksu tulee käsittelyn jälkeen näkyviin Sporttitilillesi kohtaan Maksut -> Avoimet maksut.

Mikäli käytössäsi on Suomisport-mobiilisovellus, maksusta tulee sovellukseen ilmoitus jäsenliittymispyynnön jälkeen. Maksu löytyy Suomisport-profiilisi Maksut-osioista. Maksun eräpäivä on tänä vuonna 1.11.2023 

Suomisport ohjaa sinut maksamaan esim. MobilePayllä tai verkkopankissa. Maksa jäsenmaksu.

Jos sinulla on lapsia, jotka on yhdistetty Sporttitiliisi, maksa jokaisen myös lapsen jäsenmaksu. Nämäkin maksut näkyvät samassa näkymässä.

 

Suosittelemme lataamaan Suomisportin ilmaisen mobiilisovelluksen  Google Play tai App Store palvelusta. Tällöin saat ilmoitukset palvelun sisällä lähetettävistä viesteistä ja sinulle kohdistettavista maksuista.

Ongelmatilanteissa Suomisport tili- ja kirjautumisasioiden osalta ota yhteyttä Suomisportin asiakastukeen. Helsingin Luistinkiitäjien käytäntöjen osalta voit olla yhteydessä Kimmo Loposeen (kimmo.loponen(ät)kolumbus.fi) tai Suvi Sorvakkoon (suvi_aliisa(ät)hotmail.com)

Seloste henkilötietojen käsittelytoimista