Pyyntö ilmoittautua virallisesti valmennusryhmiin

24.6.2019

Helsingin Luistinkiitäjien uuden jäsenrekisteri- ja maksujärjestelmä Hoika on nyt täysin käytössä, ja pyydämme kaikki aktiivisia luistelijoita ilmoittautua nimettyyn ryhmään kesäkaudelle. Ilmoittautuminen on välttämätöntä ennen joka harjoituskautta (kesä- tai talvikausi). Jos et osallistu aktiivisesti valmennusryhmään, valitset kerran vuodessa (ennen talvikautta) vain ’jäsenmaksu’-vaihtoehdon.

Ilmoittautumisohjeet luistelijoille

 1. Käytä linkkiä http://bit.ly/luistinkiitajat
 2. Valitse alasvetovalikosta Helsingin Luistinkiitäjät ry
  Huom! Helsingin Luisteluakatemian jäsenet tai luistelukoululaiset, jotka eivät vielä ole minkään seuran jäseniä, tulee valita Helsingin Luistinkiitäjät ry, jotta valmennusmaksut osataan osoittaa oikealle henkilölle

Ensimmäinen sisäänkirjautuminen:

 1. Valitse ‘Rekisteröityminen’
 2. Täytä henkilön perustiedot
 3. Saat sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan. Salasanan voit vaihtaa jälkikäteen. Tallenna salasanasi, tarvitset sitä seuraavassa vaiheessa!
 4. Kirjaudu sisään 

Kun olet kirjautuneena sisään:

 1. Valitse ‘Ilmoittautuminen’
 2. Vieritä sivua alaspäin ja valitse Valmennusmaksu siihen ryhmään, johon olet ilmoittautumassa. Klikkaa ‘Valitse’ ensimmäisestä sarakkeesta, ryhmäsi riviltä.
 3. Seuran jäsenelle; jos et ole vielä maksanut 2018-19 HLK Seuran Jäsenmaksua, voit tehdä sen samalla.
 4. Valitse ‘Jatka vaiheeseen 2: Maksujen hyväksyminen’.
 5. Tarkista valitsemasi tuotteet ja valitse kohta ‘Hyväksy ja jatka vaiheeseen 3: Laskun tulostus ja maksu’. Jos haluat vielä palata takaisin edelliselle sivulle, valitse ‘Palaa muuttamaan ilmoittautumisia’.
 6. Seuraavalla sivulla on siirtyminen maksamaan. Voit tulostaa laskun ’Tulosta lasku’ tai siirtyä maksamaan oman pankkisi käyttöliittymällä (Paytrail alustan kautta) ‘Siirry maksamaan’.