Jäsentiedote marras-joulukuu 2018

3.12.2018

Ohessa on Helsingin Luistinkiitäjät ry jäsentiedote, jossa tarkeä tiedote uudesta jäsenrekisteristä ja ohjeet sen käytöstä.

Tämän uuden jäsenrekisterin käyttöönoton kautta tulemme siirtymään sähköiseen palveluun, josta löydät HLK seuran palvelut: ilmoittautumiset ja välinevuokrapalvelut.

Muista myös hankkia kilpailulisenssi ja vakuutus !

Kilpailulisenssi on pakollinen kaikissa Luisteluliiton lajien kilpailuissa pikaluistelussa, Short Trackissa, rullaluistelussa sekä Roller Derbyn otteluissa ja turnauksissa. Kilpailuita voivat olla oman seuran ja muiden seurojen järjestämät kilpailut sekä kaikki SM-kilpailut, Roller Derbyssä taas harjoitusottelut, sarjapelit sekä kansainväliset pelit ja turnaukset. Lisäksi rullaluistelussa lisenssi vaaditaan Finnish Inline Cupiin sekä kaikkiin kotimaisiin ja kansainvälisiin rullaluistelun arvokilpailuhin.

Lisenssi on erotettu vakuutuksesta – se on kilpailulupa. Lisenssin voimassaolo edellyttää lisenssilomakkeen huolellista täyttämistä ja lisenssin maksamista verkon kautta. Mikäli maksusuoritusta ei ole tehty, lisenssi ei ole voimassa

Luisteluterveisin Helsingin Luistikiitäjät ry