HLK:n jääleiri Berliinissä

1.11.2016

HLK vietti syyslomaa jo perinteiseen tyyliin leireilemällä Saksan Berliinissä 20.-22.10. Leirillä päästiin pitkän kesän jälkeen ensimmäistä kertaa ottamaan tuntumaa jäähän, sekä avaamaan kilpailukausi kauden ensimmäisillä starteilla.


Matkassa mukana oli tällä kertaa melko nuori urheilijajoukko, seuran isompien juniorien ollessa Inzellissä samaan aikaan olleissa maailman cupin karsinnoissa. Meno oli kuitenkin totutun hyvää ja energistä tekemistä, niin hieman kokeneempien leireilijöiden kuin ensikertalaistenkin osalta. Jäällä nähtiin poikkeuksetta innostunutta luistelua ja leiriajasta otettiin maksimaalinen hyöty irti kahden päivittäisen harjoituksen muodossa.

Myös kilpailut sujuivat erittäin hyvin. Vaikka ensimmäiset startit ovat yleensä tunnetun hankalia, parantelivat lähes kaikki ennätyksiään. Osa laittoi vanhat ennätykset romukoppaan niin suurella erolla vanhoihin aikoihin, että ei voi muuta kuin innolla odottaa mitä loppu kausi tuokaan tullessaan.

Kokonaisuutena leiri oli erittäin hyvä paketti innostusta, hyvää menoa, laadukasta tekemistä ja mahtavia onnistumisia jäällä. Valmennus ryhmä ei voi kuin kiittää kaikkia mukana olleita ja jäädä malttamattomina odottamaan koska jää saapuisi myös tänne koti Suomeen.

Katso myös kuvat, täällä.