Lasselta ja Tuomakselta hyvät luistelut Innsbruckissa

14.1.2012

Lasse Ahonen ja Tuomas Rahnasto luistelivat tänään 500 metriä nuorten olympialaisissa. Tuomas oli lopputuloksissa 12. ja Lasse 15.. Molemmat olivat tyytyväisiä suorituksiinsa.

Poikien 500 metrin kisassa oli kaksi suoritusta. Molemmilla kerroilla jää ja sää olivat hyviä, mutta eivät hallitasoa. Useimmat jäivät halliajoistaan 0,5 - 1,5 sekuntia.

Ensimmäisessä luistelussa molemmilla pojilla oli hieman vaikeuksia ja luistelu oli varovaista (Lasse 42,5 ja Tuomas 41,5). Toisessa luistelussa molemmat paransivat aikojaan. Tuomas voitti 40,5 hallissa luistelleen itävaltalaisen parinsa (Tuomaksen aika toisessa luistelussa 41,2) ja Lasse hävisi 0,2 sekuntia hallissa 40,6 luistelleelle saksalaiselle (Lassen aika 42,1). Molemmilla jäi omasta mielestään vielä parannettavaa. Tuomas harmitteli toisen luistelun starttia, joka oli hitaampi kuin ensimmäinen, ja Lasse ei ollut ihan tyytyväinen toisen luistelun viimeiseen kaarteeseen, mutta kokonaisuuteen molemmat olivat tyytyväisiä. Matkavoitto meni Kiinaan, hopea Valko-Venäjälle ja pronssi Japaniin.

Tulokset löytyvät kisajärjestäjien sivuilta.