Helsinki Roller Maratonista Kiitäjien kesän päätapahtuma

16.6.2008

Luistinkiitäjät järjestää yhdessä HTL:n kanssa perinteisen rullaluistelumaratonin su 10.8. klo 16 alkaen Eläintarhan urheilukentän ympäristössä. Tule mukaan osallistumaan tai järjestelytehtäviin.

Ilmoittaudu järjestelytehtäviin tästä ja osallistumaan tästä.

HRM-tapahtuma on useita vuosia ollut rullaluistelukesän päätapahtuma Helsingissä. Tänä kesänä tapahtuman järjestelyjen päävastuussa ovat ensi kertaa HLK ja HTL. Samalla tapahtuma on siirretty Eläintarhan urheilukentän maastoon, ja tapahtuma on jaettu kolmeen osaan eli HRM-rullaluisteluun, HRM-sauvarullaluisteluun ja Eläintarhan tunnin juoksuun.

Tämän vuoden tapahtumassa osanottajien turvallisuutta ja palvelua on parannettu siirtämällä tapahtuma vajaan kahden kilometrin suljetulle katuradalle ja järjestämällä sähköinen ajanotto väliaikoineen kaikille osanottajille. Jokaisen kolmen tapahtuman kesto on rajattu yhteen tuntiin, jonka aikana osanottajat kiertävät kuntonsa mukaisen määrän kierroksia, ja tunnin tultua täyteen he juoksevat/luistelevat kierroksen täyteen.

Tapahtumasta on kaavailtu Luistinkiitäjien yhtä merkittävää tulonlähdettä, joten tervetuloa toimitsijatehtäviin tai juoksemaan/luistelemaan.