Leirit 2019

Helsingin Luistinkiitäjät järjestää kaksi harjoitusleiriä syyskauden aikana: Viikonloppuleiri Pajulahden urheiluopistolla ja viiden päivän luisteluleiri Erfurtin pikaluisteluhallissa. Tältä sivulta löydät lisäinfoa leireistä ja ilmoittautumisohjeet.

Myös muiden seurojen jäsenet ovat tervetulleita!

 

Erfurt 13.-17.10. (PÄIVITETTY 24.10.)

Joka vuosi, syysloman aikana, HLK lähtee Berliiniin harjoittelemaan luistelua pikaluisteluhalliin. Tällä hetkellä Berliinin hallissa on teknisia ongelmia, ja sen takia siirrämme meidän leirin Erfurtiin, n. 2 tunnin junamatkan päähän Berliinistä. Muuten alkuperäinen aikataulu pitää, joten voit ostaa/pitää lennot alkuperäisen suunnitelman mukaan. Olemme erittäin pahoillamme tästä myöhäisestä muutoksesta. ISU:n leiriryhmä siirtyy myös Erfurtiin.

Tämä leiri on oikea tehostartti luistelukauden alkuun: huippuharjoitusolosuhteet, paljon jääaikaa ja harjoitusohjelma, joka mahdollistaa fyysisen treenaamisen ja luisteluteknisen kehityksen. Treenileiri on hyvin yhdistettävissä kaupunkilomaan, koska harjoitusohjelma mahdollistaa myös vapaa-ajan vieton. Leirillä on kahdet jääharjoitukset päivässä (aamujää ja iltapäivä/iltajää), ja muuten ajan voi viettää itsenäisesti. Perinteisesti olemme kuitenkin tehneet ainakin yhden retken yhdessä esim. Berliinin eläintarhaan.

Carolien Hunneman toimii leirin valmentajana. Yksin leirille tulevan nuoren (alle 18v.) osallistumisesta tulee sopia ennakkoon erikseen Carolienin kanssa. Muiden seurojen luistelijat ja valmentajat ovat lämpimästi tervetulleita ottamaan osaa HLK:n luisteluleiriin ja valmennukseen. 

Leirin ohjelma (alustava)

Sunnuntai 13.10
Mahdollinen matkustuspäivä

Maanantai 14.10
Luisteluharjoitus aamulla
Luisteluharjoitus iltapäivällä tai illalla

Tiistai 15.10
Luisteluharjoitus aamulla
Luisteluharjoitus iltapäivällä tai illalla

Keskiviikko 16.10
Luisteluharjoitus aamulla
Luisteluharjoitus iltapäivällä tai illalla (mahdollisesti ISU:n projektiryhmän kanssa, C ja B -juniorit)

Torstai 17.10
Luisteluharjoitus aamulla (mahdollisesti ISU:n projektiryhmän kanssa, C ja B -juniorit)
Luisteluharjoitus iltapäivällä tai illalla (mahdollisesti ISU:n projektiryhmän kanssa, C ja B -juniorit)

Matkan varaukset

Luistelijat ja huoltajat vastaavat itse lento- ja majoitusvarauksista. Lentoihin ja hotellivaraukseen suositellaan ottamaan mahdollisuus perua/vaihtaa varaus. Toivotaan, ettei mitään vastoinkäymisiä tule, mutta näin ainakaan hotelli/lennot eivät jää käyttämättä.

Erfurtissa
Gunda-Niemann-Stirnemann-hallen osoite on Arnstädter Straße 53, 99096 Erfurt. Suomen Luisteluliitto suosittelee Hotel Carat, hotellin osoite on Hans-Grundig-Straße 40, 99099 Erfurt.

Jäävaraukset ja valmennus

HLK varaa kaikille Carolienille ilmoittautuneille jääajat. HLK vastaa HLK:n jäsenien jäävuoromaksuista ja valmennuksesta. Muiden seurojen luistelijat maksavat 20 euroa/harjoituspäivä jääajasta ja valmennuksesta. Tämä maksu maksetaan ennakkoon HLK:lle. 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu leirille sähköpostitse Carolienille (carolien.hunneman@luisteluliitto.fi) ja kerro mihin harjoituksiin osallistut (jäävarauksen takia).

Jos tarvitset pikaluistimet vuokralle, isomman koon tai teroitusta ennen leiriä, ota yhteyttä Carolieniin. Luistimet on hyvä teroittaa ennen sisäjäälle menoa. Ilmoittautuminen on sitova jäävarauksien takia. 
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 26.9.2019.

 

Pajulahti 20.-22.9.

Pajulahden leiri on HLK:n perinteinen leiri syyskaudella, joka sopii luistelukoululaisesta kilpaluistelijaan. Teemme kuivaharjoituksia, (sisä)rullaluistelemme ja touhuamme yhdessä kaikkea kivaa. Leirin yleisenä tavoitteena on harjoitella laadukkaasti ja tehokkaasti viikonlopun aikana, mutta myös löytää lisämotivaatiota syysharjoittelukauden loppuun. HLK:n valmennuspäällikkö Carolien Hunneman toimii leirin valmentajana.

Leirin ohjelma (alustava)

Perjantai 20.9
          -16.30   Saapuminen ja majoittuminen Pajulahteen
16.30-17.30    Päivällinen
18.30-19.30    Harjoitus 1: Kuivatreenit (ulkona)
20.00-21.00    Ilta-aktiviteetti ja iltapala

Lauantai 21.9
7.30-8.30        Aamiainen
9.30-10.30      Harjoitus 2: Kuivaharjoitus (ulkona)
11.00-12.00    Harjoitus 3: Sisärullaluistelu hallissa
12.30-13.30    Lounas
15.00-18.00    Seikkailupuisto
18.00-19.00    Päivällinen
19.00-21.00    Rantasauna (yleinen vuoro)

Sunnuntai 22.9
7.30-8.30        Aamiainen
9.30-11.00      Harjoitus 4: Rullaluistelu tai kuivatreenit (ulkona)
11.00-12.00    Pakkaaminen
12.00-             Lounas ja kotiinlähtö

Mukaan
- Rullaluistimet, sopivat vaatteet ja kypärä, muut suojat
- Lenkkarit, juoksuvaatteet säänmukaan
- Lämpimät ulkovaatteet
- Uima- ja saunatarvikkeet
- Lempilautapeli/korttipeli jne.

Ilmoittautuminen

Pajulahden leirille ilmoittaudutaan sähköpostilla tai tekstiviestillä/WhatsAppilla Carolienille (carolien.hunneman@luisteluliitto.fi tai 044-9714497). Muista, että ilmoittautuminen on sitova. HLK hoitaa majoitusvaraukset, eli ilmoita myös osallistuuko huoltaja tai muu perhe lapsen mukana leirille. Viimeinen ilmoittautumispäivä: 12.9.2019.

Hinta

HLK:n junorijäsenille leiri on maksuton (0-16v.). Muiden seurojen jäsenet maksavat 97 euroa (6-16v). Vanhemmat/huoltajat ja yli 16v luistelijat maksavat 118 euroa. Hinta sisältää majoitus, ateriat ja kaikki aktiviteettit ohjelman mukaan. Seikkailupuisto on maksettu vain luistelijoille, mutta muutkin voivat osallistua omakustanteisesti mukaan.