Aikuisten luistelukurssit

Järjestämme 2 pikaluistelukurssia aikuisille Oulunkyläntekojääradalla talvella 2020-2021.

 

Kurssien aloitusaikataulua on jouduttu siirtämään Koronarajoitusten takia.

Pikaluistelukurssi aloittelijoille:

Opetuskerrat ovat tiistaisin

klo 20:00-21:00

12.1.2021-2.3.2021 (8 krt)

Kurssi on tarkoitettu esim. retkiluistelijoille, Kalevankiertäjille ja pikaluistelijoille. Kurssilla opetellaan pikaluistelun perustekniikoita kuten painonsiirto, luisteluasento ja kaarreluistelu. Koko kurssin hinta 130€, mutta voit halutessasi aloittaa starttipaketilla 5 krt /100€.

 

Pikaluistelukurssi edistyneemmille:

Opetuskerrat ovat torstaisin

klo 21:00-22:00

14.1.2021-18.2.2021 (6 krt)

Kurssi on tarkoitettu hyvän perusluistelutaidon omaaville luistelijoille, kuten maraton luistelijat, Kalevan kiertäjät ja master-pikaluistelijat. Kurssilla keskitytään nopeus– ja kestävyysharjoitteisiin sekä tekniikan hiontaan. Kurssin aikana mahdollista saada henkilökohtainen harjoitusohjelma tähdäten kauden päätavoitteeseen. Koko kurssin hinta on 120 € / 6 opetuskertaa + mahd. henkilökohtainen harjoitusohjelma alkaen 39 €.

 

Ilmoittautumiset ja kyselyt: pikaluistelukurssit@gmail.com

Ilmoittautumisessa tarvittavat tiedot: Luistelijan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä kummalle kurssille osallistuu.

Molemmille kursseille otetaan maksimissaan 12 luistelijaa per kurssi.

Valmentajana toimii Carolien Hunneman. Carolien on Hollannin luisteluliiton koulutettu pikaluisteluvalmentaja, liikunnanopettaja, pikaluisteluvalmentajien kouluttaja ja entinen ammattimaratonluistelija Hollannista.

Järjestäjä ei ole vakuuttanut luistelukouluun osallistuvia.

Mikäli kurssikerta peruuntuu sääolosuhteista johtuen (kova pakkanen tai rankkasade) johtuen, korvauskerta sovitaan erikseen. 

 

Seuraa meitä: www.luistinkiitajat.fi, www.facebook.com/luistinkiitajat,

 www.instagram.com/luistinkiitajat